Ilyen volt a Stílusos ART Piknik második napja – fotók

Győr+
2019.06.03. 06:04

Szombaton indult a Stílusos ART Piknik Radó-szigeti kavalkádja, a helyszín, a jó idő, és a kitűnő hangulat pedig este sem engedte haza a rendezvény közönségét. A nappal zölden pompázó árnyas fák estére mesés színeket kaptak, így alakítva még különlegesebbé a belvárosi zöld területet.

Vasárnap sem maradtak éhesen a gourmet ételek kedvelői Győrben, 11 órakor ugyanis ismét megnyitotta kapuit a város művészeti gasztroshow-ja. Nagy feladat elé állította az éttermeket a tömeg, hiszen nagyon sokan akarták megkóstolni az Anyukám Mondta Étterem, a KicsiZso Bodrog Smoker, vagy éppen a Rózsakert Étterem vendégváró finom falatjait. A Paletta Bisztró például füstölt ponttyal csalogatta a Radó-sziget éhes látogatóit, amelyet epres gazpachóval tettek még különlegesebbé.

A program vasárnap sem szűkölködött művészeti elemekből. A jó ebédhez a lemezeket DJ ELF pörgette, délután három órától pedig a többek között a Quimbyből ismert, de szólóban is koncertező Szilárd muzsikáját hallgathatták meg, aki Galambos Dorinával, Schoblocher Barbarával és Kiss Flórával lépett a színpadra. 17 órától a Tóth Vera Quartet varázsolta el a közönséget, a program zenei menüjét pedig a Pankastic! fantasztikus koncertje zárta.

A piknik vasárnapján is voltak workshopok, Széll Rékával espadrilles cipőket, Csurák Erzsébettel pedig selyemkendőt készíthettek az alkotni vágyók. A beszélgetés sem hiányzott a programból, Varga Pierre ételkritikussal Marsovszky Adrienn folytatott jóízű diskurzust a közönség nagy örömére.

A második Stílusos ART Piknik a reményeknek megfelelően remek időben és kitűnő hangulattal zajlott a résztvevő éttermek és a közönség szerint is. Alig várjuk a folytatást!

Fotók: Marcali Gábor

Bajzát Zsuzsi