Ütősre sikerült a nyárnyitó második napja is! – FOTÓK!

Győr+
2019.06.16. 00:08

A győri közönség talán azt gondolta, hogy a pénteki megabulit már nem lehet felülmúlni, ám Rúzsa Magdinak és zenekarának sikerült fokozni a fesztiválhangulatot. Az énekesnő slágereivel érzelemdús, üde nyári estét varázsolt Győr belvárosába. A koncert kezdetén Borkai Zsolt köszöntötte a Dunakapu térre látogatókat, végül a tűzijáték sem maradhatott el.

Ott voltál a Halott Pénz pénteki fellépésén? Akkor saját bőrödön tapasztalhattad meg, hogy a srácok ezúttal is felrobbantották a Dunakapu teret, ahol több ezren énekelték közösen a jól ismert slágereket. Fotós kollégáink egész este igyekeztek elkapni azokat a bizonyos felejthetetlen pillanatokat, melyekből akadt bőven, csakúgy, ahogy szombaton is. Idén a nyárnyitó második napján a hőség mellett szerencsére a közönség is kitartott, nem véletlenül, hiszen Rúzsa Magdi és zenekara lépett fel a belvárosban.

Győre Márk további fotói a képre kattintva!

A koncert kezdetén Borkai Zsolt köszöntötte a megjelenteket. „Kedves győriek, kedves vendégek, megint jó így végignézni a Dunakapu téren, hiszen ma is rengetegen eljöttek! Igyekszünk erre a nyárra is olyan rendezvénysorozatot szervezni, melyben nemcsak a zene, hanem a kultúra sok-sok ágazata is meg fog jelenni, elég ha a Győrkőc- vagy éppen a Táncfesztiválra gondolunk. Úgy vélem, nem fogunk unatkozni ebben az évben sem. Egyúttal szeretnék megemlíteni két kiemelkedő sporteseményt is, az egyik az a női junior kézilabda Európa-bajnokság, a másik pedig az első junior tornász világbajnokság. Sok szeretettel várunk mindenkit ezekre az eseményekre is, érezzék jól magukat ebben a városban” – fogalmazott a polgármester.


Fotó: O. Jakócs Péter
Galéria a képre kattintva nyílik!

Persze könnyű úgy jól érezni magunkat, ha olyan sztárok szórakoztatnak, mint a Halott Pénz, vagy éppen Rúzsa Magdi. Az énekesnőnek sűrű a 2019-es éve, ami nem csoda, hisz 2018 végén jelent meg legújabb albuma, azóta pedig dübörög a turné, egymást érik a fellépések. Természetesen az Aduász névre keresztelt album egyik gyöngyszeme, a Mona Lisa című szám is felcsendült Győrben, az oly sokszor dúdolt korábbi nóták mellett.

Rózsa Tamás képei a fotóra kattintva!

A koncertet, a pezsgő hangulatot tűzijáték koronázta meg.

Tölgyesi Norbert galériája a fotóra kattintva érhető el

Gy.P.
Fotók: O. Jakócs Péter, Rózsa Tamás, Győre Márk, Tölgyesi Norbert (nyitókép)