Gyerünk mozogni!

Ne tunyulj el, eddz otthon a legjobbakkal!

Fotó: Cutler Facebook Győr
Győr+
2020.11.25. 13:36

Az edzőtermek bezárásáról is döntött nemrég a kormány, ám aki igazán szeret mozogni és fontos neki az egészsége, azt semmi nem tarthatja vissza. Na nem szabályszegésre buzdítunk senkit sem, hanem arra, hogy használja ki az internet adta lehetőségeket, és azt, amit a Cutler Fitness Győr kínál. Tehát: eddz otthon a legjobbak segítségével!

Freimann Sándor a Győri Cutler Fitness egyik vezetője a Győr+ Rádióban beszélt arról az ingyenes kezdeményezésről, amelyhez bárki csatlakozhat, aki elég motivációt és kedvet érez az otthoni testmozgáshoz. Tudjuk, hogy macerásabb otthon nekiállni, nehéz a megszokottól eltérni, de most alkalmazkodjunk s hozzuk ki belőle a legjobbat. Sanyiék ebben is a segítségünkre vannak!

Mindig is azért dolgozunk, hogy a közösségnek adhassunk, s kicsit jobbá tehessük az emberek életét, közérzetét ” – folytatta Sanyi. „Most is gondolkoztunk, hogy segíthetnénk azoknak, akik állandó vendégeink, és azoknak is, akik egyszerűen csak mozogni szeretnének most, a korlátozások idején is. Meg persze azzal is tisztában vagyunk, hogy sokan elvesztették a munkájukat, vagy kevesebb lett a fizetésük, s nem biztos hogy egyforma dolgokat engedhetünk meg magunknak. Mi most is igyekeztünk mindenre figyelni!”

A gondolatokat tettek követték, s megszületett egy online edzés terve, amelyet hétfőn, szerdán és pénteken este 6 órától láthatnak a Cutler Fitness Győr Facebookjára kattintók. A feladatokat az edzők és ismert győri sportolók, közéleti emberek mutatják be. Segítségükkel a nappaliban, a dolgozó szobában, a hálóban, de akár még az irodában is elvégezhetők a napi edzések, amelyeket utólag bármikor vissza lehet nézni, újra és újra megcsinálni.

Sanyi és kollégái persze arra is figyeltek, hogy otthon nem állnak olyan eszközök rendelkezésre, mint a teremben, ezért főként saját testsúlyos, kevés eszközt igénylő feladatokat állítottak össze. Az edzés nehézsége is olyan, hogy bárki elkezdheti, persze azért nem árt tudni: jobb, ha mindenki saját felelősségére!

Az edzések vezéregyéniségei most Hécz Noémi, Varga Linda és Magyar Gergő, de folyamatosan csatlakoznak hozzájuk a teremből más trénerek is. Viszont aki nagyon nagy név lesz ma, az maga Jakabos Zsuzsa, akit nagyon szeretnek a győriek. Jövő héten Salamon Diát profi fitnesz versenyzőt is vendégül látjuk, aki ugyanúgy mint Zsuzsa, Győr büszkesége. Hétfőn pedig Kathi Bélával lesz egy közös kihívásunk, s azután azért reméljük, hogy már feloldják a korlátozást. Ha mégsem, mi akkor is kitalálunk valamit! – hangsúlyozta a Freimann Sándor.

A Cutler online edzése tehát mindenki számára ingyenes, hétfőn szerdán és pénteken elérhető a Cutler Fitness Győr Facebook oldalán.

November 25-én szerdán, Jakabos Zsuzsannával eddz otthon te is! Mi a nappaliban leszünk!

Kapcsolódó témák: #koronavírus |