07.28. Zenepaviloni koncert – ELMARAD!


A Radó-szigeti Zenepavilonban július 28-án 11 órától ismét koncert várja az arra sétálókat.

Hirdetés

Július 28-án a Győri Művészeti és Fesztiválközpont, valamint az Á La Quartet Kamaraegyüttes várja a Radó-sziget árnyas fái alá kilátogató, klasszikus és filmzenekedvelő közönségét.

Á La Quartet vonósnégyes

Az Á La Quartet vonósnégyes 2016-ban alakult, az együttes tagjai: Tálas Anna és Géczy Miriam-hegedű, Krenedits Katalin- brácsa és Demeter Ágnes csellóművészek már tanulmányaik alatt is muzsikáltak együtt más zenekarokban és kamaraegyüttesekben, de az Á La Quartet megszületését egy hajós munkalehetőség ihlette. A világ körüli közös munka olyan kellemes hangulatban telt, hogy azóta itthon is rendszeresen koncerteznek, ifjúsági műsoraik alkalmával hangszerbemutatóval és zenei érdekességekkel igyekeznek a fiatalokhoz is közel hozni a vonós kamarazene élményét.

A zenepaviloni koncerten ikonikus filmek zenéiből és broadway és musical slágerekből készítettek öszeállítást. Hallható lesz többek között a 7 Mesterlövész és a James Bolnd filmek főcímdala,az Operaház Fantomjának dallamai és a Tonight a West Side Story-ból,valamint olyan csemegék,mint a Bohemian Rhapsody a mostanában nagy sikert aratott azonos című életrajzi filmből.

további programok

Kiállítások, koncertek, filmélmények várnak ránk 

Számos ingyenes program várja a győrieket és a városba látogatókat. Ezekből szemezgettünk.

részletek