Gyirmóton marad a két rutinos labdarúgó

Győr+
2019.07.01. 12:41

A Gyirmót FC Győr július 1-jén elutazott Ausztriába, ahol hatnapos edzőtáboron vesz részt. Jó hír, hogy a csapat két rutinos labdarúgója, Koltai Tamás és Villám Balázs hosszabbított, így továbbra is a feljutásért küzdő csapatot erősítik.

Csertői Aurél és stábja hétfőn indult el az ausztriai edzőtáborba, ahol napi két edzést vezényel a fiúknak. A hat nap alatt a tervek szerint két edzőmérkőzésre is sor kerül. Az első találkozót kedd este 6-kor, a másodikat pedig pénteken, ugyanebben az időpontban vívja a csapat.

A keret jelenleg 23 fő labdarúgóból áll, ami nem tekinthető véglegesnek. A klubvezetés azon dolgozik, hogy további játékosokkal erősítse meg a keretet.

A fentieknek megfelelően a klub élt opciós jogával, és meghosszabbította Koltai Tamás szerződését további 1 évvel, így a labdarúgó 2020 nyaráig Gyirmóton folytatja. Ugyancsak a gyirmótiaknál marad Villám Balázs, akivel 1+1 éves szerződést kötöttek

Marek Strestik és Rengel Péter szerződése lejárt, velük a gyirmótiak nem kívántak hosszabbítani, így a két focista távozott a klubtól.