Újabb két meghatározó játékos hosszabbított

Győr+
2019.07.05. 20:00

Az épp edzőtáborban lévő Gyirmót FC Győr újabb jó hírt közölt honlapján, mely szerint két meghatározó játékos írta alá az újabb szerződését.

A sárga-kékeknél javában zajlik az előttük álló szezonra való felkészülés, a csapat éppen Ausztriában edzőtáborozik. Az Alcufer Stadiont addig a Frizbi EB résztvevői használják, tehát az élet nyáron sem áll meg a gyirmóti sportlétesítményben.

Korábban már mi is megírtuk, hogy a csapat két rutinos tagja, Koltai Tamás és Villám Balázs marad az élvonalba igyekvő együttesnél, nemrég kiderült, hogy Heffler Norbert és Présinger Ádám szintén meghosszabbította lejáró szerződését. A két labdarúgó az előző szezonban is meghatározó tagja volt a gyirmótiaknak, a pályán és azon kívül is.

– Klubunk vezetése továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a játékoskeretet. Sokszor ez nem feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy új játékosokat igazolunk, hanem abban, hogy megtartjuk értékeinket. A napokban is ez történt, amikor két játékosunk szerződését hosszabbítottuk meg – olvasható a hivatalos honlapon.

Forrás: gyirmotfc.hu