Boldog nyugdíjas éveket!

Győr+
2019.07.17. 14:53

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetői és személyi állománya július 16-án, utolsó munkanapján köszöntötték Kovács Gyulát, aki a több mint tizennyolc éves alkalmazása során informatikai területen látott el különböző beosztásokat az igazgatóságon.

A kollektívába gyorsan beilleszkedett és nagyon jó viszonyt alakított ki az állomány tagjaival. Az elmúlt 18 évben munkavégzése meghatározó volt a napi feladatok végrehajtásában. Munkáját megfelelő szakmai alázattal, szorgalommal, példamutató akaraterővel, nagyon magas színvonalon végezte. Szakmai felkészültségére, annak naprakészségére nagy hangsúlyt fektetett. Tudását folyamatosan, önszorgalomból bővítette, hogy megfeleljen a maga által támasztott magas szintű elvárásoknak. Feladatai ellátása során a szükséges emberséggel, lojalitással fordult kollégái felé. A szervezethez való viszonya, hozzáállása, még a hivatásos állomány számára is követendő volt.

Felelősségteljesen végzett munkáját és szorgalmát a mindenkori közvetlen vezetői is elismerték, amit a kapott dicséretek és jutalmak is bizonyítanak.

A közel két évtizedes lelkiismeretes tevékenységét megköszönve Sári Ákos tűzoltó alezredes, igazgatóhelyettes emléktárgyat adományozott és nyugdíjas éveihez jó erőt, egészséget, sok boldogságot kívánt számára az állomány nevében is – adta hírül hivatalos honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.