Időjárás

Szerdára érkezik meg a lehűlés

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.01.04. 06:25

A hét középen köszönt be a téliesebb időjárás, addig borongós, esős, enyhe időre lehet számítani.

Hétfőn délelőtt borult időre van kilátás, gyenge eső is előfordulhat.  Délután folytatódik a borongós idő, egyre többfelé elered az eső. Kora délután 5 fok körüli hőmérsékletre kell számítani.

Kedden eleinte keleten, északkeleten eshet, ám napközben átmenetileg nagyobb területen is felszakadozhat a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap. Hajnalban, reggel pára-, ködfoltokra is számítani kell. A Dunától keletre időnként megélénkülhet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 0, +5, kora délután 4-8 fokot mérhetünk.

Szerdára virradóan sokfelé várható eső, nyugaton és északon már havas eső, hó is hullhat. Napközben kevesebb, estétől ismét egyre több helyen alakulhat ki csapadék. A délies szél megélénkülhet. 3 és 9 fok között alakulnak a maximumok.

Csütörtökön eleinte keleten, északkeleten várható további csapadék: főként eső, de a hegyekben havas eső, hó is hullhat. Napközben nyugat felől csökken a felhőzet. Feltámad a nyugati, északnyugati szél. Napközben 2-6 fokra van kilátás.

Kapcsolódó témák: #időjárás | #tél |