Mindenkit várnak a zöld-fehér lányok!

Győr+
2019.07.29. 18:28

A hagyományoknak megfelelően a 2019/2020-as szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várják a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 30-án (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.

A csapat július 17-ei első találkozóját követően másnap már munkához is látott, az elvégzett orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után pedig néhány rávezető edzés következett az egyhetes balatonboglári edzőtábor előtt.

A Balaton partján töltött napok után rövid pihenőt kapnak a lányok, majd július 30-án (kedden) 17 órakor nyitott kapus edzésre várjuk szurkolóinkat és a média képviselőit az Audi Aréna Győrbe.

Ez a szezonkezdő esemény, melyet rendre nagy érdeklődés övez, kiváló alkalmat nyújt a kézilabdabarátoknak, hogy a “hosszú” nyári szünetet követően találkozzanak a csapat tagjaival, az edzői stábbal és megismerkedhessenek az új játékosokkal, Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko személyében.

Az edzésre érkezők számára 16 órakor az Audi Aréna Győr főbejárata, a szervezők mindenkit kérnek, hogy innen közelítsék meg a lelátót. A tréning után lehetőség lesz a játékosokkal és edzőkkel személyes találkozásra a pályán. Ennek részleteiről a helyszínen kaphatnak majd felvilágosítást a szurkolók.

Két felkészülési mérkőzés időpontját is bejelentette a klub, melyek közül az egyik elmarad, mégpedig a 2019.07.31. szerdára 18:00 órára, az Audi Arénában meghirdetett Győri Audi ETO KC – Dél-Korea meccs!

A pénteki (2019.08.02.) 18:00 órás, ugyancsak az Audi Aréna Győrben rendezendő, Győri Audi ETO KC – MTK Budapest meccs változatlanul várja az érdeklődőket!

Az edzőmérkőzés minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható, valamint a szurkolói kérésnek eleget téve a klub hivatalos Youtube csatornáján online élőben közvetítik az összecsapást.

Kapunyitás: A felkészülési mérkőzés előtt egy órával, 17 órakor.

Forrás: gyorietokc.hu