Olaszországban zárja a felkészülést az ETO

Győr+
2019.07.26. 13:28

A győri klubnak vasárnap az AC Pisa 1909 vendégeként lép pályára. Ezzel a mérkőzéssel zárul hivatalosan is a felkészülési időszak.

Nagyszerű lehetőséget kapott a zöld-fehér klub, hiszen a 110 éves múltra visszatekintő AC Pisa 1909 meghívására Olaszországban, Storoban lép pályára a bajnoki rajt főpróbájaként. A hazai csapat az ETO minden költségét állja, így duolán kár lett volna kihagyni ezt a jó lehetőséget.

Ez a kihagyhatatlan ajánlat persze nem írja át teljesen a felkészülési naptárt: a szombaton 10 órára meghirdetett Veszprém elleni mérkőzést is megtartják. Azon a találkozón azok a játékosok lépnek majd pályára, akik nem kerültek be az olasz utazókeretbe, mellettük U19-es játékosok kapnak még lehetőséget. A mérkőzést a center pályán vagy az M1 edzőpályán rendezik, a belépés ingyenes!

Az Olaszországba utazó keret és stáb szombaton reggel indul útnak a trentoi szállás felé. Másnap 18 órakor kezdődik a mérkőzés az AC Pisa 1909 ellen Storoban, hétfőn pedig regeneráló edzés után, délután indulnak haza a fiúk.

Forrás: eto.hu