Siófokon játszik az ETO vasárnap

Győr+
2019.08.18. 15:23

A WKW ETO FC GYŐR a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolások: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Az ETO jó hangulatban folytatta felkészülését a következő fordulóra, ketten is érkeztek a zöld-fehérekhez a héten: Gengeliczki Gergő belső védő (MTK) és Simon Márk (Paks, kölcsönbe) szélső személyében rutinos játékosok érkeztek, mindketten bevethetők lesznek már a Siófok elleni mérkőzésen.

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): – Túl vagyunk az első sűrített hetünkön, amit szerencsére sikerült eredményesen zárni. Nagyon örültem annak, hogy 9 ponttal tudtunk zárni, és hogy egységes csapatot láttam a pályán mindháromszor. Azt nem mondom, hogy a játék tökéletes volt, de azon dolgozunk nap mint nap, hogy ezen tudjunk javítani és szeretnénk is javítani. Minden mérkőzésre nagyon fel kell készülni és minden mérkőzés nagyon nehéz ebben a ligában, ezt most is így gondolom a siófoki mérkőzés előtt. Azt azért tudni kell, hogy a Siófok még nem szenvedett vereséget, és hazai pályán minden csapat kettőzött erővel szokott pályára lépi. Úgy gondolom, hogy innentől kezdve nekünk is komolyabb és komolyabb vetélytársaink lesznek, hiszen mindenki azt szeretné, hogy az elsőt legyőzze, mindenki azt szeretné, hogy meglepetést okozzon azok ellen a csapatok ellen, akik jól szerepelnek. Úgy gondolom, magunknak tettük magasra a lécet és magunknak tettük úgymond nehézzé a mérkőzéseket, hogy most már mindenki eredményt vár el tőlünk, és innentől egy döntetlen is csalódást fog okozni. Mi ennek szellemében készültünk, tudjuk azt, hogy lesznek azért hullámvölgyek, de reméljük azt, hogy ezek nagyon-nagyon soká fognak bekövetkezni az életünkben. Szeretnénk folytatni a győzelmi szériánkat és szeretnénk játékban előre lépni, fejlődni. Nem dőltünk hátra, nem gondoljuk azt, hogy bármit is elértünk, jól indultunk, de nagyon sok munka vár még ránk ahhoz, hogy ezt a szereplést tudjuk folytatni, illetve tudjuk fokozni a játék minőségét. Sajnos van egykét sérülésünk, van egykét bizonytalan tényező most a kereten belül, de a héten még tudtunk erősíteni, aminek kimondottan örülök, hogy tovább bővült az a paletta, amiről tudunk válogatni és tudjuk még színesebbé tenni a taktikai repertoárunkat. Az lenne a fontos, hogy az eredményesség mellett minden játékos, aki pályára lép, egyre éhesebb legyen és még jobban akarja majd a sikert.”

A meccs vasárnap este 19 órakor kezdődik.

forrás/fotó: eto.hu