Fidesz-KDNP: Fókuszban a közös eredmények

Győr+
2019.08.29. 11:30

Borkai Zsolt polgármester, a Fidesz győri szervezetének elnöke csütörtökön adta le a jelöltséghez szükséges ajánlásokat.

Megtudtuk, a polgármester-jelöltséghez előírt mennyiséget már az első napon összegyűjtötték, végül a kötelező aláírások mintegy ötszörösénél adták le az íveket, és a pártszövetség 16 egyéni képviselőjelöltje esetében sem álltak meg az előírtnál, sőt a Fidesz-KDNP tovább folytatja a támogatói aláírások gyűjtését.

A célunk, hogy minél több győrit meg tudjunk szólítani, megköszönjük az eddigi bizalmat, és elmondjuk, hogy a 13 évvel ezelőtt megkezdett utat szeretnénk a jövőben is folytatni. Az elmúlt időszakban számos szép eredményt értünk el együtt, mi, győriek, de még sok feladat áll előttünk!” Borkai Zsolt hozzátette, a jövőben is folytatni kívánják a közlekedés és a városrészek kiegyensúlyozott fejlesztését, megőriznék a város erős szociális hálóját, továbbra is támogatják a családokat, folytatnák a nagyszabású, évi ezer fát számláló faültetési programot, a zöldövezetek fejlesztését, a nagyberuházások mellett még komfortosabbá tennék a lakókörnyezeteket annak érdekében, hogy Győr európai léptékű, de továbbra is élhető város legyen.

A kérdésre, hogy miként készül a negyedik polgármesterjelölti kampányára, elmondta, hivatalban lévő polgármesterként a következő hetekben is a városért dolgozik tovább. „A kampányban az elvégzett munkára helyezzük a hangsúlyt, a saját eredményeink és terveink bemutatására koncentrálunk és a választópolgárokkal való párbeszédre fókuszálunk. Képviselőjelöltjeinket jó szívvel ajánlanom a választók figyelmébe. Mi a város töretlen fejlődéséért dolgozunk, nem ad hoc szövetségek, hanem valódi összefogások, tartós együttműködések mentén.”

Gy.P.

fotó: Marcali Gábor