Győr+
2012.02.04. 08:12

A Dal – jön a második elődöntő

Szombaton rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét: az m1 és a Duna World csatornán élőben látható a show.

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét: az m1 és a Duna World csatornán élőben látható show-ból négyen jutnak be a február 11-iki döntőbe, amelyen kiderül, melyik dal képviseli Magyarországot a májusi bakui nemzetközi megmérettetésen.

Az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének végső szakaszába jutott dalok előadói közül a mai elődöntőben lesz látható-hallható az Anti Fitness Club, Fábián Juli Ú Zoohacker, Gyurcsik Tibor, a The KiralyÍs (Király Linda, Ben és Viktor), Kiss Gina, a Monsoon, Puskás Péter, a Sophistic, Tolvai Renáta és Veres Mónika “Nika”.

Az egy héttel ezelőtti első elődöntőből a szakmai zsűri (tagjai: Wolf Kati, Csiszár Jenő, Rakonczai Viktor és Rákay Philip) döntése alapján a Compact Disco, Heincz Gábor és Molnár Ferenc Caramel, a nézők szavazataival pedig Tóth Gabi már bejutott a február 11-iki döntőbe, amelynek győztese képviseli Magyarországot Bakuban az Eurovíziós Dalfesztiválon május 22. és 26. között.

hirado.hu