Győr+
2012.03.15. 19:49

Hol a hiba? – kérdezi a Fidesz a ViDaNet-től

Közvetlenül Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde előtt megszakadt a tévéadás Győrött, s csupán az ünnepséget követően tért vissza a kép. Az internetszolgáltatás most is akadozik. A Fidesz közleményt adott ki az ügyben.

Húshegyi Károly, a ViDaNet kommunikációs és marketingigazgatója azt mondta a Kisalföldnek: a fejállomáson áramszolgáltatási gondjaik akadtak, nem indultak el a generátorok.Az adáskiesésnek nincs köze az ünnepi műsorhoz.

Ezek a szavak aligha győzhették meg a Fideszt, mert Kara Ákos országgyűlési képviselő, és Simon Róbert Balázs, a párt városi alelnöke közleményt adott ki:

“Értetlenül állunk az előtt, hogyan fordulhat elő, hogy a ViDaNet Kábeltelevízió szolgáltatási területén – éppen a március 15-i, miniszterelnöki beszéd idején – valamennyi győri háztartásban megszűnt az adás.

A város minden részéből felháborodott telefonok érkeztek hozzánk is, így nem tehetünk mást, mint magyarázatot várunk a ViDaNet vezetőitől, milyen „meghibásodás” következett be.

Különösen érdekel bennünket a szolgáltató válasza annak fényében, hogy nem az első eset volt már, hogy a miniszterelnök beszéde idején „műszaki hiba” lép fel, sokaknak bosszúságot okozva.”