Győr+
2012.05.21. 09:33

A döntő a cél

Hétfőn este 18 óra 30-kor lép ismét parkettre a Rába ETO. Az elődöntő harmadik mérkőzése már a döntőbe jutást jelentheti győzelem esetén a csapatnak.

Az Aramis két vereség után nem táplálhat az ETO otthonában vérmes reményeket. A Rába-partiaknál Dobre Gabriel összegyűjtötte ötödik sárgalapját, így ő nem játszhat, és nem léphet pályára a sérüléssel bajlódó Csopaki sem. A többiek egészségesek és készülnek a sorrendben harmadik győzelemre.

Az Aramis kapuját újra Sikur védi, aki letöltötte eltiltását. Kérdéses, hogy a Colorspectrum játékosai mennyire lesznek motiváltak, tudnak-e még erőt meríteni és egy utolsó nagy rohamot indítani a győzelemért. Hétfőn este kiderül. Ismét lesz „Arany autó” játék, várjuk majd a játékos kedvű szurkolókat, akik közül a labdát leggyorsabban meglövő játékos jut tovább a versenyben. A fődíj a Four Gates Hungary Kft. jóvoltából egy „arany autó” tele tankkal egy hétvégére.

A másik ágon is minden eldőlhet hétfőn, hiszen ha a Berettyó is begyűjti harmadik győzelmét, ismét létrejön a tavalyi álomdöntő. A magyar bajnoki címért Rába ETO – MVFC Berettyóújfalu. A kiváló formában lévő Lódi Tamás csak a győzelmet tartja elfogadhatónak, és keddtől már a döntőre akar készülni. Szeretné növelni góljai számát, de akkor sem lesz boldogtalan, ha mások szerzik a gólokat, de a csapat ismét nyer. Úgy gondolja, sokkal jobb jelenlegi ellenfelénél az ETO és nem okozhat hazai pályán, remélhetőleg sok szurkoló előtt a győzelem begyűjtése.