Győr+
2012.05.25. 15:07

Szponzori esélylatolgatás

A bajnoki döntő előtt az egyesület három szponzorának képviselőjét kértük fel, fejtsék ki véleményüket és elvárásaikat- tájékoztatta portálunkat Ferenczi-Nagy Dóra.

Orbán Dezső, a Hotel Famulus**** ügyvezető igazgatója:


– Nagy csatát várok, mert úgy gondolom, a Berettyóújfalu nem fogja olcsón adni a bőrét, sőt nekik plusz motivációt jelent, hogy a Magyar Kupát pont az ETO ellen hódították el. De szerintem ez egyszeri alkalom volt, és a Rába ETO meg fogja védeni bajnoki címét. Sok szurkolót és fantasztikus hangulatot szeretnék hétfőn a Magvassyban. Bízom benne, hogy Harnisch Ákos, ha hozni tudja év eleji formáját, vezéregyéniség lehet, és Dróth Zoli is felnő majd mellé. Lódi Tamás gólerős játéka is a bajnoki cím záloga lehet. Tehát lehet, hogy a Berettyóújfalu nyer egy meccset, de a bajnoki cím akkor is a miénk lesz. Sok sikert fiúk!

Húshegyi Károly, Vidanet Zrt. – marketing igazgató:


– Három győzelemmel bajnoki cím, ez az én személyes elvárásom. Nem lesz egyszerű az biztos, mert egy jó Berettyó az ellenfél, de a mi csapatunk szerintem az ország legjobbja. Kíváncsian várom, hogy a két légiós, Ramada és Café hogy teljesít majd a bajnoki döntőben. Jó lenne, ha tehetségük, tudásuk legjavát nyújtva húzóemberei lennének a csapatnak. Végülis ezért igazoltuk őket.

Hajrá ETO, hajrá Győr!

Matina Károly, Nemak Győr Kft. – Végterméki koordinátor


– Ha a kupadöntőt vesszük alapul, akkor esélyesebbnek tűnik a Berettyó, de az elmúlt évek tapasztalata azt mondatja velem, hogy az ETO így is nyerni fog. Igazi presztízs csata lesz ez a döntő, szinte egy visszavágó, ahol a küzdelem mellett látványos, jó játékot is várok. Magyarország két legjobb futsal csapata ezt az elvárást teljesíteni is fogja. Aliban nagyon bízom, jó formában van, sokat tehet a bajnoki cím megszerzéséért. Dróth Zoli remélem, felpörög a döntőre, és „ikertestvérével” Harnisch Ákossal maradandót fognak alkotni. Úgy gondolom, meglesz a harmadik csillag a címeren!