Győr+
2012.08.09. 17:44

HELYSZÍNI:Trónfosztás a párosoknál

Kovács Katalin és Douchev-Janics Natasa érthető módon szomorú volt, amiért csak másodikak lettek a német egység mögött a női kajakpárosok versenyében.

– Nagyon csalódott vagyok, egyelőre nem tudom, miért nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot. A németek sajnos nagyon meggyőzőek voltak, de ez utolsó centiméterekig küzdöttünk. Ami bennünk volt, mindketten kiadtuk magunkból, ez most csak az ezüstéremhez volt elég – mondta Kovács Katalin.

– Kikaptunk, pedig kieveztük magunkat, de ma ennyi erőnk volt – értett egyet társával Douchev-Janics Natasa. – A németeknek a nőknél még nem volt aranyuk, szerdán kikaptak tőlünk négyesben, és lehet, hogy most jobban akarták a győzelmet. Nem égett bennünk az a láng, ami szokott. Van még egy versenyem, szeretném bebizonyítani, hogy képes vagyok újból győzni.

Douchev-Janics Natasa még kétszáz méteren egyesben javíthat, Kovács Katalin azonban több számban már nem indul. A magyar kajak-kenu válogatott a 200 méteres számok előtt három arany- és két ezüstéremmel áll a londoni olimpián.

Lakner Gábor/MTI