Győr+
2012.08.17. 10:42

Családi délután Gyárvárosban, sok zenével

Családi délutánt tartanak augusztus 25-én, szombaton Gyárvárosban, a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban.

A Közösségi Ház udvarán (Külső Árpád u. 6-8) játszóház és ugrálóvár is várja a látogatókat. Rossz idő esetén sem maradnak el a műsorok, csupán a Lukács iskola éttermébe költöznek át. A programok délután három órától kezdődnek és este nyolc óráig folyamatos műsorokkal szórakoztatják az oda látogatókat.

Délután háromkor a Csörgősipka színház lép fel, négykor a Gyárvárosi Daloskör és Likócsi Dalkör énekel. Ötkor lesz hallható a Harangforgó együttes, majd a Vásárúti dalárda bordalokat ad elő. Negyed hétkor a Melódia harmonika-együttes játszik, őket követi hétkor Csikó Teodóra és Takács Zoltán Zenés műsora. Nyolckor Kosáry Judit és Kosár Szabolcs szórakoztatja a gyárvárosiakat.

Útlezárás a Külső Árpád úton


A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el augusztus 25-én délután 1 és este 10 óra között a Külső árpád út 6-8. előtt, kb. 80 méter hosszú szakaszra, teljes szélességben. A korlátozás oka a Gyárvárosi Családi Délután című rendezvény. A lezárás célja a rendezvényen résztvevők testi épségének a megóvása és a programok zavartalan, biztonságos lebonyolítása. A korlátozás idején a lezárt szakaszra tilos behajtani, kivéve a megkülönböztetett jelzésű járműveknek, akik fokozott elővigyázatossággal közlekedhetnek.