Győr+
2012.08.29. 14:39

Régi formában, új játékosokkal (VIDEÓVAL)

Új játékosokkal, de a régi formában készül a Futsal Cup mérkőzéseire a Rába ETO Futsal csapata. A magyar bajnok, a hazájukban szintén első számú holland, ír, és azeri csapat ellen lép pályára Győrben.

A mérkőzéseket szeptember 5-e és 8-a között játsszák a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban, a győriek szerint ez a legfontosabb kupaverseny a futsal világában.

Az együttes vezetőedzője Marco Angulo úgy nyilatkozott, szeretnék a saját játékukat játszani és jó lenne telt ház előtt pályára lépni. A spanyol edző szerint az első két mérkőzésen a győriek lesznek az esélyesebbek, de a hazai pálya előnyét élvezve, a szurkolók bíztatása mellett, akár a harmadikat is hozhatják.

A kezdőrúgásokat többek között, győri kötődésű olimpikonok végzik majd el. A felnőtt napijegyek 800 Ft-ba, a kedvezményes nyugdíjas, valamint diák jegyek 400Ft-ba kerülnek. A kupa idejére, így az összes mérkőzésre bérlet is vásárolható 2000 Ft-ért (felnőtt), valamint 1000 Ft-ért (diák, nyugdíjas).

A belépőjegyeket több helyszínen is meg lehet vásárolni, elővételben az Árkád üzletházban a Griff Gentlemen’s üzletben, a belvárosi Látogatóközpont – Tourinform Irodában, a Barátság Sportparkban, valamint a Hotel Famulusban található Futsal Irodában, illetve a mérkőzések ideje alatt a helyszínen.

Kapcsolódó videónkat ITT nézhetik meg


Pelikán Andrea