Felmérésre kerülnek Győr és elővárosa lakosságának utazási szokásai

Győr+
2012.11.07. 14:32

A győri önkormányzat az „ Intermodális közösségi közlekedési csomópont kialakítása Győrött” (KÖZOP-5.5.0-09-11-2011-0005) és „Győr városi és elővárosi közösségi közlekedési rendszerének átalakítása” (KÖZOP-5.5.0-09-11-2011-000) című pályázataival az Új Széchenyi Terv Közlekedés Operatív Programjának kiemelt konstrukcióján támogatást nyert. A projektek megvalósítása során a FŐMTERV Zrt. és ENVECON Kft. konzorciumi együttműködésében, a H-Reports Kft. lebonyolításában, 2012. október – december között felmérésre kerülnek Győr és elővárosa lakosságának utazási szokásai.

A vizsgálat keretében regisztrációs igazolvánnyal rendelkező kérdezőbiztosok keresik meg a lakosságot, akik véletlenszerű kiválasztáson alapuló közvetlen háztartásfelvétel, illetve minden közlekedési módra kiterjedő utaskikérdezés keretében, az adott vizsgálatra előzetesen összeállított és anonim kérdőív alapján a lakosság utazási szokásairól és útvonalairól fognak érdeklődni.

 

A kutatás célja a családok előző napon tett útvonalainak megismerése, annak érdekében, hogy a kutatási adatok alapján Győr város és elővárosi közlekedésének színvonalát emelő intézkedések születhessenek

 

Kérem Önöket, segítsék a kérdezőbiztosok munkáját!

 

Dr. Lipovits Szilárd Győr Megyei Jogú Város Jegyzője”