Elégedetten az élettel

Pál Feri atya ingyenes előadást tart Gönyűn


2021-06-05
Előadás
ingyenes program
Pál Feri atya katolikus pap mentálhigiénés szakember tart ingyenes előadást június 5-én szombaton 18 órától Gönyűn.
Hirdetés

Pál Feri atya amerre jár, hiteles, derűs szavai motiválnak, megerősítenek, utat mutatnak.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

Amennyiben az időjárás engedi, az előadást a Polgármesteri Hivatal udvarán, a Pajtában, fedett téren tartják meg. Ebben az esetben a program védettségi igazolvány nélkül is látogatható. Rossz idő esetén az előadást az Egészségházban (Kossuth L. u. 97.) rendezik meg. A hatályos járványügyi szabályok szerint ebben az esetben csak érvényes védettségi igazolvány és személyi igazolványt felmutatásával lehet részt venni az eseményen.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció június 3-ig: 0696 544 090/7, [email protected]

további programok

Jubileumi Rueda Rumli a Széchenyi téren

Emberek, színek, zenék, mozdulatok, formák kavalkádja! Az érdeklődők belekóstolhatnak a hamisítatlan latin hangulatba a csodás Széchenyi téren!

részletek
2024-08-28

 Négyen Gyirmóton – kiállítás

Kiállítás

Négyen Gyirmóton címmel Paulyuk Paula, Bognár Ivona, Hegedüsné Kókai Katalin és Takács István festménykiállítása nyílik meg augusztus 28-án, szerdán 17 órakor a Győri Szabó József Művelődési Házban (9019 Győr-Gyirmót, Szent László út 35-37.)

részletek