Győr+
2013.02.08. 10:23

Nincs élet víz nélkül

Minden élőlény elsősorban vízzel „táplálkozik”, sejtjeink, szerveink folyamatosan igénylik a folyadékot. Napi 2-2,5 liter folyadékra van szükségünk. Ha kevesebbet iszunk, dehidratáltak leszünk, felborul a vízháztartásunk, ha pedig szervezetünk tartósan szomjazik, megbetegszünk.

A tiszta víz hatása

 

A megfelelő mennyiségű tiszta víz a természet útján tisztítja szervezetet. Ezáltal visszaállítja (vagy megőrzi) kiegyensúlyozott működését. Frissességet, energikusságot, életerőt nyerhetünk csupán attól, hogy szem előtt tartjuk a szervezetünk legalapvetőbb igényét: a tiszta vízfogyasztást. Egyensúlyba hozzuk a bejutó és az eltávozó folyadék mennyiségét, és ezzel biztosítjuk a szervezet összes funkciójának harmonikus működését. Anyagcsere-folyamataink hatékonysága javul, elmúlik a fejfájás, a szédülés, a rossz közérzet, az állandósult kimerültség és koncentrációzavar. Mivel nem terheljük a szervezetet feleslegesen azzal, hogy kiválassza a káros összetevőket, felszabadulunk.

 

Nem mindegy, mit iszunk

 

A cukrozott üdítők, alkoholtartalmú italok, kávé, tea önmagában nem alkalmasak a szervezet folyadékigényének fedezésére. Vízből sem mindegy, hogy milyen „forrást” választunk. Nem mindegy az sem, hogy mikor iszunk. Ráadásul a folyadékpótlás folyamatos „feladat”: az eltávozó folyadékot napi szinten egyenletesen elosztva kell pótolni. A megfelelő mennyiségű és minőségű vízről időben kell gondoskodnunk, nem szabad megvárnunk, hogy szomjasak legyünk.

 

Mi a PI-víz?

 

Egy víz, amely az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően harmonizál az élő szervezet organizmusaival. A víz optimális tisztításával és energetizálásával garantálja a szervezet számára ideális összetételű vizet. A PI-víz vitálisabb életet ígér, nagyságrendekkel jobb közérzettel, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességgel – mintha csak minden nap egy igazi forrásból innánk.

Naponta körülbelül 3 liter intracelluláris (sejten belüli) víz újul meg a szervezetünkben, ami sok energiába kerül a testnek. Ezért fontos, hogy ezt milyen „alapanyagból” kell elvégeznie.

A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van. A természetben az élő szövetekben található meg a Pi-víz. Valójában ez az élővilág fő alkotóeleme, mely tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú. Ennél fogva a szervezetre nagyon pozitív hatású és könnyen hasznosítható.

„…A víznyalábok (klaszterek) oszlopokból állnak, amit a Pi technológia kisméretű hatszögletű (hexagonális) víz klaszterekké alakít. Melyek beleilleszkednek és áthatolnak az emberi sejtmembránok hatszögletű csatornáin, ahol gyorsan ki tudják fejteni jótékony hatásukat és kimossák a szennyet…” (Water as a Communicator – Institute of Heartmath Research Center).

 

„…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…”

( Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)

 

A Pi-víz jellemzői

 

Növeli az életerőt a testünkben, védi a sejteket a túlzott oxidációtól. Mindemellett az íze lágy, kellemes. A Pi-víz nagyságrendekkel jobb közérzetet, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet is jelent fogyasztója számára, egészségesebb, mint a csapvíz, mert mentes minden káros szennyeződéstől. A szükséges ásványokkal dúsított, csecsemőknek forralás nélkül is adható.

A Pi-víz nem egyéb, mint biológiai katalizátor, méregtelenít, sejtregenerál, energetizál, lúgosít. Megtalálható benne az összes fontos ásványi anyag, mint a foszfor, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium. Klór- és nitrátmentes. Enyhén lúgos – pH 7.7-es kémhatású –, magas az oldott oxigéntartalma. Steril, baktérium- és és mesterséges adalékanyag-mentes.

 

Javasolt fogyasztása

 

Csecsemőkortól az idősebb korosztályig bárki fogyaszthatja korlátozás nélkül, de főzésre is érdemes használni.