Az első hazai csata – körítéssel

Győr+
2013.03.07. 11:20

A győri szurkolók által legkedveltebb időpontban, szombaton 18.30 órakor kerül sor a listavezető zöld-fehér együttes idei első hazai bajnoki mérkőzésére, amelyen az ETO FC a Siófok gárdáját fogadja. A találkozóra a pályán kívül is a megfelelő körítéssel készülnek a klub házatáján.

Az ETO-jubileumok évét ünnepelendő, a mérkőzés kezdőrúgását az 1963-as bajnokcsapat válogatott kapusa, a napokban 75. születésnapját ünneplő Tóth László, valamint az 1983-as bajnokcsapat középhátvédje, Hlagyvik Gábor végzi el. A második félidőben is lesz kezdőrúgó, az ETO baráti kör és az öregfiúk csapat egyik oszlopos tagja, a 60. születésnapját ünneplő Papp László “Gipszes” személyében.

 

A mérkőzés előtt minden szurkoló ingyen kezébe kapja a Kisalföld című napilapot, amelynek címlapján az ETO FC nagyméretű tavaszi csapatképe is megtalálható lesz. Az ETO-induló dallamára az együtteseket ezúttal a győri utánpótlásnevelő egyesület, az Üstökös FC fiataljai kísérik be a televízió nyílvánossága előtt. A Családi szektorban, az ETO Park Játszóházának munkatársa, Mühl Zsuzsa fogadja a gyerekeket, aki a mérkőzés ideje alatt különböző játékokat szervez a számukra. Az összecsapás szünetében a bérleteseknek megint lesz tombolasorsolás, amelyen ETO-ereklyéket lehet majd nyerni. A nemzetközi Nőnap alkalmából a klub vezetése úgy döntött, hogy a hölgyek ezúttal ingyen tekinthetik meg a bajnoki találkozót. Ezenkívül a szomszédos Magvassy sportcsarnokban rendezendő futsal Magyar Kupa döntőjére belépőjegyet váltók is átruccanhatnak tikettjükkel a stadionba, az ETO-Siófok mérkőzésre.