Győr+
2013.04.09. 09:45

Szoros meccsen nyert a címvédő

A Rába ETO 3–0-ra győzött az UTC otthonában hétfő este, így megőrizte tetemes előnyét a futsal NB I tabelláján.

UTC Futsal Team–Rába ETO FC 0–3 (0-2)

Szeged, 400 néző. V.: Baghy, Kovács P.

UTC: Tombácz – Trucz, Hernády, Juhász, Pataki. Csere: Puskás, Lázár, Dürgő, Szentes-Bíró, Fülöp, Béry (kapus). Edző: Brinszky Adrián.

Győr: Balázs – Harnisch, Dróth, Al-Ioani, Fabio. Csere: Bárdosi, Szeghy, Horváth G., Lódi, Krasznai, Juanra, Matkovics (kapus). Vezetőedző: Marco Angulo.

Gsz.: Lódi (10.), Fabio (15.), Szeghy (39.)

A tabellát utcahosszal vezető ETO az idénybeli 23 bajnoki mérkőzésén mindössze négy alkalommal szerzett négynél kevesebb gólt – e találkozók közül kettőn a szegediek voltak az ellenfelek. Gyenge színvonalú játékvezetés mellett remek, lendületes, harcos meccset vívott a két csapat. A Rába ETO a vártnál talán nehezebben, de újabb lépést tett a bajnoki cím felé.

Marco Angulo: “Gratulálok ismét a szegedieknek, akárcsak legutóbb, ezúttal is szoros meccset vívtunk velük, ráadásul most is 3-0-ra tudtunk nyerni. Úgy tűnik ők az egész magyar NB I-ben az a csapat, amellyel komolyan meg kell küzdenünk, nagyon erős, egységes csapatnak tartom az UTC-t.”

A Rába ETO legközelebb pénteken 18.30-kor lép pályára, amikor a harmadik helyezett Gödöllő érkezik a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.

 

Képünk illusztráció!