Győr+
2013.06.07. 13:31

Az MKB bemutatja, 9. Adrenalin Szfeszt- Egy belépő áráért 4 nap fesztivál- VIDEÓVAL

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét.

Központi elhelyezkedés, nagyobb terület, nagyobb party! – ígérik az Adrenalin Szfeszt szervezői, akik már gőzerővel készülnek az idén első alkalommal Győrben szervezett fesztiválra. A nyár első nagy fesztiváljának június 20-23-án, a 9. Adrenalin Szfeszt-nek, mely a régió legnagyobb zenei rendezvénye, az ETO Park ad otthont. – mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Imre László, a rendezvény alapítója. Az új helyszínről így szólt: “könnyebben megközelíthető, nagyobb terület jobb infrastruktúrával”.

 

Az SzFeszt “őrzi a hagyományokat”, emellett azonban új, jövőbe mutató programokat is kínál. Ilyen lesz a rapverseny, amelyet Majka és Curtis vezet majd. “Folyamatosan keresem azokat az előadókat az országban, akikkel együtt dolgozhatnék” – nyilatkozta Majka, aki Curtissel személyesen részt vett a győri tájékoztatón. Hozzátette: “Hét-nyolc éve lányt keresek. Olyan tehetséges lány előadót, aki meg tudja szólítani a középkorú hölgyeket, mert ez a réteg nincs kiszolgálva ma. Szükség van valakire, akivel a nők is tudnak azonosulni. Remélem, hogy végre találunk ilyet”.

 

A rapversenyen kívül további mintegy tíz kiszenekar is bemutatkozási lehetőséget kap, ők a kisszínpadon léphetnek fel. “Kiválasztottuk azokat, akik lehetőséget kapnak a fellépésre. Ezzel szeretnénk támogatni őket” – jegyezte meg Imre László. Az ismert fellépők közül kiemelte Majka és Curtis mellett többek között az Irigy Hónaljmirigyet, a Magna Cum Laudét, a Hooliganst, a 30 éves Aurorát, a Kárpátiát, Kasza Tibort, Király Viktort, Radics Gigit és Vastag Csabát és nem utolsó sorban Dj Dominique és Bárány Attila párost is. A rendezvény háziasszonya idén Dukai Regina lesz.

 

A zenei felhozatal mellett a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a fesztivál szervezői. A koncerteket rengeteg különlegesség is színesíti: lesznek borházak és pálinkáriumok, valamint magyaros ételek.

A már megszokott ingyenes Megajátszópark a gyerekeknek idén sem maradhat el, az új helyszínen ez még színesebb lesz.

 

Mindez négy napig tart, és rendkívül kedvező elővételi akcióval lesznek hozzáférhetőek a jegyek: Kisalföld Hűségkártyával és Győr+ kuponnal mindössze 4000 Ft-ért vásárolható meg a fesztiválbérlet, mely az összes napra érvényes! A belépés pedig 12 éves korig ingyenes.

 

A sajtótájékoztatón a rendezvény alapítója felajánlott 20-20 belépőt a mecséri, a dunaszentpáli és a győrújfalui gátakon dolgozó fiataloknak, azok kiosztására a helyi polgármestereket kérték fel.

Információ: www.szfeszt.hu és facebook.com/szfeszt

 

Kapcsolódó videónkat IDE KATTINTVA nézhetik meg.