Győr+
2013.06.28. 15:24

Jamaicai védőt igazolt az ETO

Hétfőtől a Győri ETO FC-t erősíti Rafe Wolfe. A 27 éves jamaicai válogatott labdarúgó már átesett az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon, és miután itt is mindent rendben találtak, 1+2 éves szerződést kötött a magyar bajnokkal.

Wolfe eddig belső és jobb oldali védőt játszott két korábbi magyarországi klubjánál, a Ferencvárosnál és az MTK-nál. A játékos hétfőtől készülhet együtt új csapatával.

“Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához kerültem. Mindent meg fogok tenni azért, hogy játékommal hozzájáruljak ahhoz, hogy az ETO megvédje címét a bajnokságban. Természetesen én is nagyon szeretném, ha a nemzetközi kupában a lehető legmesszebbre jutnánk, így már nagyon várom a közös munkát a csapattal. Boldog vagyok, hogy a bajnokcsapatnál számítanak rám.” – nyilatkozta a játékos.

A lejáró szerződésű játékosok közül Jarmo Ahjupera Újpesten futballozik jövőre, a kapus Molnár Péter Pakson folytatja pályafutását, míg Rati Aleksidze hazatért Grúziába és az FC Dila Glori csapatába szerződött. Amint arról korábban beszámoltunk, a télen igazolt Marian Had is biztosan távozik Győrből. Az előző szezont kölcsönben töltő játékosok sorsáról egyelőre még nem született döntés.