Győr+
2013.07.08. 06:17

A Gru 2 legyőzte a Magányos lovast

Az animáció utóbbi napokban összesen 142 millió dolláros bevételt hozott,Johnny Depp westernje 48,9 millió dollárt "keresett".

 

Legyőzte a nézőkért vívott harcban a Gru 2 című animáció a Johnny Depp főszereplésével készült A magányos lovast az észak-amerikai mozikasszáknál. A Gru 2-re a hétvégén 82,5 millió dollárért (mintegy 18 milliárd forintért) váltottak jegyet a kanadai és egyesült államokbeli nézők, ehhez jön még a függetlenség napi munkaszünet 60 milliója, így a film az utóbbi napokban összesen 142 millió dolláros bevételt hozott. (Az animációt csütörtök óta vetítik a magyar mozikban is.)

Johnny Depp nagy költségvetésű westernje a héten debütált az észak-amerikai mozikban. A filmre a hétvégén 29,4 millió dollár értékben adtak el jegyet, a munkaszüneti időszakkal együtt pedig összesen 48,9 millió dollárt “keresett” a negyvenes-ötvenes években futott tévésorozat új feldolgozása. A hétvégi boxoffice-lista képzeletbeli dobogójának harmadik helyén a Női szervek című, Sandra Bullock főszereplésével készült zsarukomédia végzett, 25 millió dolláros bevétellel.

 

hirado.hu