Hivatalos: Győrbe jön a Bayern München

Győr+
2013.07.08. 12:17

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 20 éves fennállásának alkalmából augusztus 11-én a Bajnokok Ligája győztes csapata, az FC Bayern München érkezik Győrbe.

A futballrajongók az FC Bayern és a magyar bajnok Győri ETO FC mérkőzését a tervek szerint 17.00 órától, a győri ETO Standionban szurkolhatják végig. A rendezvény újabb mérföldkő a prémium autógyártó évek óta tartó sport iránti elkötelezettségében. Az Audi és a klub a mérkőzés bevételét futball-utánpótlásra és szociális projektekre fordítja a régióban.

 

„Nagyon örülünk, hogy sport iránti elkötelezettségünk keretében izgalmas órákat kínálhatunk a futballrajongók számára. A Győri ETO FC hivatalos partnereként a sportág fejlődéséhez és a csapat sikeréhez is hozzájárulunk“, – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. A vállalat 2011 óta a Győri ETO FC főszponzora.

 

A mérkőzés a tervek szerint 17.00 órakor kezdődik. A belépőjegyek árusításával kapcsolatban a klub hamarosan tájékoztatja az érdeklődőket. Az izgalmas játék mellett a közönséget számos további program várja.

 

Forrás: eto.hu

Fotó: eto.hu