Győr+
2013.07.16. 21:55

VIGYÁZAT! Sousa altat

Egyértelműen a Győr az esélyese a szerdai Bajnokok Ligája találkozónak - mondta el többször is Paolo Sousa, az ellenfél Maccabi Tel-Aviv vezetőedzője a kedd esti sajtótájékoztatón, mely után a különleges biztonsági intézkedések között tartott edzésre is bepillanthattunk.

Sousa jókedvű volt és barátságos. Bevezetésként elmondta, hogy természetesen jól ismeri a magyar csapatokat, mindig otthonosan érzi magát Magyarországon.

 

 

– A mi csapatunk, a Maccabi Tel-Aviv csak egy átlag együttes – szerénykedett Sousa, s nem győzte dcsérni a Győri ETO-t,

 

– A Győrnek minőségi játékosai vannak, jobbak, mint a mieink – hangoztatta, miközben mi arra gondoltunk, hogy eshet ez vajon a mellette ülő Sharon Yeininek, a Maccabi játékosának. de a jelek szerint nem esett rosszul neki.

 

– Sousa altat – mondták egymásnak az újságírók. – Jó lesz vigyázni.

 

– Az ETO edzője régebb óta dolgozik a Győrrel, mint én a Maccabival – érvelt. – Az ETO-nál lényeges változás nincs tavaly óta, legfeljebb erősödtek. Több felkészülési perc van a lábukban, mint a miénkben.

 

 

Azért saját együtteséről is volt néhány jó szava.

 

– A győztes mentalitás jellemző rájuk, biztos, hogy szerdán este rúgnak néhány gólt a Győrnek – bizakodott.

 

– Nehéz csapatot kaptunk, a szóba jöhető ellenfelek közül a legnehezebbet – fogalmazott Yeini. – Előnyünk, hogy edzőnk révén sokat tudunk róluk. Magabiztosan lépünk pályára, s megnehezítjük a hazaiak dolgát.

 

 

Az újságírók az edzés elejére bemehettek a különlegesen őrzött pálya szélére. Az edzésen az együttes valamint a hazaiak biztonsági szolgálata vigyázza a feljáratokat.

 

 

Rövid, de intenzív bemelegítés után, cicáztak az izraeliek, Sousa mindvégig velük tartott. A csapattal érkező újságírók dicsérték a stadiont, de a Maccabiról nem árultak el titkokat. Majd meglátjuk szerda este, fogalmaztaqk titokzatosan.

 

gyorplusz.hu

FOTO: gyorplusz.hu