Győr+
2013.07.25. 14:36

Edzésben a Rába ETO

Megkezdte felkészülését a következő szezonra a bajnok és kupagyőztes Rába ETO futsalcsapata. A zöld-fehéreknél bemutatkozott az új edző, David Madrid és a két új igazolás is.

A csapathoz két új játékos csatlakozott, Alvarito a spanyol Zaragozától, míg Carlitos a francia Erdre csapatától szerződött Győrbe. Ketten távoztak is a zöld-fehérektől, Ramada és Al-Ioani a következő szezonban már nem a magyar bajnoknál futballozik. Egyelőre kérdéses Szeghy Szabolcs sorsa, a játékossal még tárgyal a klubvezetés a közös folytatásról. Egy légiós várhatóan még csatlakozik a kerethez, de az ő érkezésére várni kell.

 

 

 

Drucskó Zoltán ügyvezető elnök a célokról elmondta, szeretnék megvédeni az idén megszerzett címeket, továbbá előrelépni a nemzetközi rangsorban.

 

 

 

Egy olyan együttes alapjait kívánják letenni, amely később eséllyel pályázhat a részvételre az UEFA Futsal Cup négyes döntőjében.

 

 

 

David Mardid vezetőedző székfoglalójában elmondta, elsősorban a munkában hisz, és véleménye szerint a keret alkalmas az eredményes és egyben látványos játékra, amely a közönséget is kiszolgálja. Hozzátette, megtiszteltetés, hogy Európa élvonalához tartozó klubnál számítottak rá, és mindent megtesz a kitűzött célok elérésének érdekében.

 

 

 

Lakner Gábor

Fotó: Marcali Gábor