Győr+
2013.09.10. 13:42

Újra NB I-es meccs Győrött

Szerda este régóta várt pillanat valósul meg az egyetemi csarnokban: közel négy és fél éves szünet után újra élvonalbeli férfi kézilabda-mérkőzést rendeznek Győrött. Az eddigi utolsó NB I-es találkozót 2009. április 15-én láthatta a sportszerető győri közönség.

A két korszak között Németh Gábor jelenti az összekötő kapcsot, hiszen ő az egyedüli, aki pályára lépett azon a bizonyos mérkőzésen és a szerda esti összecsapáson is bevetésre vár. Az átlövő 2009-ben 8 góllal vette ki a részét a Komló 34-29-es legyőzéséből, ehhez hasonló mutatóval és végeredménnyel most is elégedett lenne.

 

Az ETO-SZESE első hazai mérkőzésén a PLER együttesét fogadja szerdán 18 órakor az egyetemi csarnokban. A Zsiga Gyula irányította fővárosiak az első fordulóban meglepetésre hazai pályán 27-26-ra alulmaradtak a Váccal szemben. A zöld-fehéreknek így is nehéz dolguk lesz a PLER ellen, de a játékosok mindent elkövetnek a bravúr elérésének érdekében. Az első hazai mérkőzést felfokozott várakozás előzi meg a szurkolók részéről is.