Győr+
2013.09.28. 13:48

Bravúrközelben az ETO-SZESE

Az ETO-SZESE csapata időntúli hétméteressel kapott ki Tatabányán a férfi kézilabda NB I ötödik fordulójában.

Az élvonalbeli újonc ETO-SZESE nem számított esélyesnek a tavalyi negyedik helyezett otthonában, ennek ellenére az első félidőben szinte végig vezettek a zöld-fehérek, a szünetben 13-11 volt az állás a győriek javára.

A második félidőt a hazaiak kedzték jobban, és már három góllal is vezettek, a végjátékra azonban kiegyenlítettek a vendégek. Mikor már úgy tűnt, döntetlen lesz a mérkőzés vége, az utolsó percben két furcsa játékvezetői ítélet következett, melynek eredményeképp időntúli hétmétereshez jutottak a tatabányaiak, és ebből meg is szerezték a győzelmet érő találatot.

A mérkőzést 23-22-re a Tatabánya nyerte, de az ETO-SZESE játékosai emelt fővel jöhettek le a pályáról. A folytatásban a csapat kedden 20 órakor az MKB-MVM-Veszprémet fogadja az egyetemi csarnokban.

“Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nagyon fegyelmezetten játszottunk. A végén a kezünkben volt a győzelem, de a játékvezetők furcsán döntöttek a passzív és a hétméteres megítélésénél is” – értékelt a mérkőzést követően Magis Serra vezetőedző.