Győr+
2013.10.17. 15:58

A Vaskakas felhívása

Mi történik, ha azzal szembesül a Vaskakas Bábszínház szervezése, hogy vannak családok, óvodai és iskolai csoportok, melyek azért nem jönnek hozzánk, mert nem tudják megvásárolni a színházjegyet, bérletet?

A Vaskakas csapata, túl a szomorúságon, mindenképpen megoldást szeretett volna találni, és megszületett az ötlet: a Vaskakas a Gyermekekért kezdeményezés. Kocsis Rozi igazgatónk levelet írt a győri cégeknek, vállalkozásoknak, melyben arra kéri őket, hogy az általuk megvásárolt bábszínházi bérlettel azokat a családokat és gyerekeket segítsük, akiknek igénye lenne a kultúra, de nem telik rá. Az a támogató, aki bérleteket vásárol Vaskakas Pártoló Taggá válik.

 

Köszönjük az alábbi cégeknek, – melyek már Vaskakas Pártoló Tagok – hogy bérletvásárlásaikkal ők úgy gondolják, hogy kenyér nélkül nem lehet élni, művészet nélkül meg nem érdemes.

 

Secutity Patent Kft.,Graboplast Zrt.,Tutti Élelmiszeripari Kft., Pannon-Víz Zrt., Ipartechnika Menedzser Kft.

 

Mi azt szeretnénk, ha minden olyan győri ovis és kisiskolás el tudna jutni legalább egy előadásra a Vaskakasba, akik szociális körülményeik miatt kimaradnának ebből az élményből.

 

Jelentkezéseket várunk családoktól, óvodáktól, iskoláktól, hogy a bérletek a lehető legjobb helyre kerüljenek. Kérjük, írjanak nekünk egy rövid indoklást arról, hogy mi az oka annak, hogy ebben az évadban nem jutnak el a Vaskakas Bábszínházba, illetve kérnénk pontosan megadni az igényelt bérletek számát, és a gyerekek életkorát, akik nevében pályáznak hozzánk.

 

A jelentkezéseket várjuk az alábbi címek egyikére, kérjük a borítékon szerepeljeni:

Vaskakas a Gyermekekért

Vaskakas Bábszínház, 9021 Győr, Aradi vtk. u. 23. vagy [email protected]

Részletes információért kérjük, hívja Sashalmi Orsolyát a 20/332-3369-es telefonszámon.

 

Tisztelettel, Vaskakas Bábszínház

 

Bővebb információ, interjúegyeztetés, fotók: Sashalmi Orsolya

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.

Tel.: 20/332-3369