Győr+
2013.11.05. 13:22

Hibátlanul az élen

A Rába ETO futsalcsapata legutóbbi két bajnokiján is győztesen vonulhatott le a pályáról.

A zöld-fehérek csütörtökön pótolták be a harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzésüket, melyen 3-0-ra győztek a DEAC vendégeként. A győriek messze nem pörögtek a maximális fordulatszámon, de így is végig kézben tartották a mérkőzést. Az első félidőben Carlitos szerezte meg a vezetést, majd a hajrában egy öngóllal és Lódi találatával alakult ki a végeredmény.

 

A címvédő hétfőn a Dunakeszi Kinizsi csapatát fogadta, és félgőzzel is fölényes győzelmet arattak a zöld-fehérek. Az első félidő meglehetősen álmos játékot hozott, Carlitos góljára az utolsó pillanatokban Kun kisbüntetőből válaszolt, így döntetlennel mentek pihenni a csapatok. A második játékrészben megrázta magát a Rába ETO, Carlitos és Alvarito gyorsan betalált, majd Harnisch és Fabio góljaival alakult ki az 5-1-es végeredmény.

 

A Rába ETO nyolc forduló után százszázalékos teljesítménnyel áll a táblázat élén, a zöld-fehérek előnye öt pont a második helyezett Aramis előtt. David Madrid csapata hétfőn 19 órakor Szegeden lép pályára, majd szerdán 18.15 órakor ismét a Dunakeszi Kinizsit fogadja a Magvassyban, de ezúttal kupamérkőzésen. A tét a legjobb nyolc közé jutás, a párharc egy mérkőzésen dől el.

 

A női bajnokságban a Rába ETO 4-0-ra győzött a BME vendégeként, a táblázat harmadik helyén álló győri lányok szombaton 18 órakor a Tolna-Mözs csapatát fogadják a Magvassyban.