Győr+
2013.12.19. 09:55

Lakossági tájékoztató

2013. december 20-án befejeződik a Győr, Liezen-Mayer u. 57. sz. alatt kialakításra kerülő 4 új felnőtt háziorvosi rendelő kivitelezése. A rendelőkbe a Tihanyi Árpád út 51. szám alatt működő háziorvosi praxisok közül Dr. Horváth Veronika, Dr. Lábdi Katalin, Dr. Mátrai Katalin és Dr. Pauló Katalin háziorvosok költöznek át a Liezen-Mayer u. 57. sz. alá.

Dr. Pauló Katalin 2014. január 6-tól, Dr. Horváth Veronika 2014. január 13-ától az új rendelőben folytatja tevékenységét, a többi háziorvos várhatóan 2014. január 13-a és január 20-a közötti időszakban költözik.

A rendelők telefonos elérhetősége nem változik, Dr. Horváth Veronika, Dr. Lábdi Katalin és Dr. Pauló Katalin rendelési ideje is a megszokott, jelenlegi rend szerint alakul. Dr. Mátrai Katalin rendelési ideje a költözést követően módosul, amelyről az új rendelőben történő feladatellátás pontos időpontjával egyidejűleg adunk tájékoztatást. A háziorvosok ellátási körzethatárai változatlanok maradnak.

Kérjük az érintett felnőtt háziorvosok betegeit, hogy szíveskedjenek figyelemmel kísérni a rendelőkben elhelyezésre kerülő tájékoztató anyagokat, illetve a www.eeszi.hu honlapot, ahol folyamatosan olvasható lesz minden aktuális információ, a költözések pontos időpontja, a helyettesítések rendje.