Győr+
2014.01.29. 14:39

Az első győzelem a cél

A Hat-Agro UNI Győr a kassaiak elleni mérkőzésen szeretné megtörni nyeretlenségi sorozatát a női kosárlabda Euroligában. A csütörtökön 18 órakor kezdődő találkozóra ingyenes a belépés.

Mint ismeretes, a csapat az új multifunkcionális csarnok építése miatt ismét a Magvassyban játssza mérkőzéseit. Fűzy András elnök elmondta, a költözés miatt azzal kedveskednek a szurkolóknak, hogy a szezonból hátralévő mérkőzésekre – a csütörtökivel kezdődően – ingyenes lesz a belépés. Fontos tudnivaló, hogy a csarnok mögötti parkoló is nyitva lesz, a biztonsági cég pedig nem csak a csarnokot, hanem a parkolókat is őrzi.

„A csarnok és a pálya is megfelel a nemzetközi szövetség előírásainak, reméljük, a mérkőzés ellenőre sem talál majd hibát, és minden rendben lesz az első, Magvassyban lejátszott Euroliga-találkozón. Köszönjük a városnak és a Győr-Szolnak a támogatást, a parketta felújítása remekül sikerült, és minden kérésünk megértésre talált” – mondta a klubvezető.

„Az már a sorsolás pillanatában tudott volt, hogy ez egy nagyon erős csoport. Eddig nyeretlen a csapat az Euroligában, és most sem vagyunk esélyesek a hét légióst és több szlovák válogatottat felsorakoztató, többszörös bajnok Kassa ellen, ennek ellenére megkíséreljük megszerezni az első győzelmünket” – tette hozzá Bencze Tamás vezetőedző.

L. G.