Győr+
2014.02.11. 12:40

Hamar eldőlt a rangadó

A Rába ETO kiütötte a Haladást az élvonalbeli futsalbajnokság tizenkettedik fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A zöld-fehér rangadón a győriek 10–1-re nyertek a szombathelyiek ellen.

A Rába ETO Lódi góljával villámgyorsan vezetést szerzett, majd a csapatkapitány rövid időn belül kétgólosra növelte a hazai előnyt. Juanra is betalált, majd egy percen belül Fabio és Carlitos volt eredményes, tizenhat pernyi játék után már 5–0-át mutatott az eredményjelző. Dróth góljára Borsi felelni tudott, így 6–1-es hazai vezetéssel fordultak a felek.

A második félidőben Fabio nyitotta a gólok sorát, majd az eltiltás után visszatérő Dróth két újabb találattal mesterhármasig jutott. A vezetőedző a magabiztos vezetés tudatában pályára küldte a fiatalokat is, közülük Püspüök szerezte a győriek tizedik gólját.

„Remek volt a mai mérkőzés, a csapatom nagyon jól és eredményesen futsalozott. Kevés gólt kaptunk, ugyanakkor sok gólt sikerült szereznünk. Az edzéseken gyakoroltakat meg tudtuk valósítani a pályán is, ezért ezzel és az eredménnyel, valamint a játékkal is maximálisan elégedett vagyok. Tudtam a játékosokat pihentetni, emellett fontos, hogy a fiatalok is lehetőséghez tudjanak jutni, éles meccsen sokat tudjanak játszani” – értékelt David Madrid vezetőedző a mérkőzés után.

L. G.