Győr+
2014.02.13. 13:57

Megszüntetné a közlekedési érszükületet

Az Audi-gyárnál levő körforgalom mellett tartott sajtótájékoztatót Fábián György, az Összefogás 2014 Győr 1. választókörzetének képviselőjelöltje.

-Itt állunk Győr egyik legnagyobb forgalmú közlekedési tengelyét jelentő egyes számú úton – kezdte mondandóját a képviselőjelölt. – Az innen Győrbe vezető út az Ipar csatorna felett úgy összeszűkül a környező gyárak, üzemek műszakváltásakor megnövekedett forgalomtól, hogy naponta többször forgalmai dugók teszik lehetetlenné a közlekedést.

Fábián György elmondta, ha bizalmat kap a választáson, felvállalja, hogy a közlekedési érszükületet megszüntesse, s az állami kezelésű utak, hidak felújítására pénzt, lehetőséget közvetít a kormányzattól.

– Nem elég gigaberuházásokra költeni, lakókörnyezetünk élhetőségét is biztosítani kell – jelentette ki a képviselő jelölt.

Fábián György nehezményezte, hogy könyveinek reklámját a Győrben közlekedő buszokról a szerződő felek tudta nélkül valakik eltávolíttatták, ezért jogi úton vesz elégtételt.

 

A Fidesz reagálása

 

A baloldal győri képviselőjelöltje ismét tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot, az 1. sz. főút bevezető szakaszának bővítési szándékát ugyanis a győri városvezetés az illetékes minisztérium felé már jelezte és a beruházás előkészítése folyamatban van, a következő parlamenti ciklusban elkészül –közölte a Fidesz győri elnöksége.