Fidesz: rekord idő alatt összegyűlt ajánlások

Győr+
2014.02.19. 14:48

-A Fidesz győri történetében még sosem fordult elő, hogy két nap alatt a törvényileg előírt ajánlások ötszöröse gyűljön össze, ez rekordnak számít – jelentette be Simon Róbert Balázs és Kara Ákos országgyűlési képviselőjelt Győrben, a Baross úton tartott sajtótájékoztatón szerdán.

A Győr-Moson-Sopron megyei 1-es és 2-es körzetben induló képviselőjelöltek elmondták, az összegyűlt 2500 ajánlást szerdán átadják a győri Városházán működő választási bizottságnak, az ajánlások gyűjtését azonban nem hagyják abba, hanem tovább folytatják pártjuk érdekében.

A Fidesz hétköznapokon a Baross úton levő Csónakos szobornál 10 és 17 óra között, szombaton a vásárcsarnoknál, vasárnap pedig az ETO Parkban a piacon várja a támogatók aláírását. Ezen kívül a Király utcai Fidesz-irodában illetve az aktivistáknál is lehet jelentkezni. Pénteken és szombaton a vidéki buszpályaudvaron is lesz Fidesz stand, továbbá Adyvárosban, Marcalvárosban és Szabadhegyen is várják a szimpatizánsokat.

 

 

Mindkét képviselőjelölt köszönetet mondott a győrieknek a támogatásért, s kijutott a dicséretből a segítőknek is. Győrben négyszázan, a környező településeken pedig több százan, összesen közel ezren segítettek az ajánlások összegyűjtésében, és segítenek a következő hetekben is, ugyanis mint azt Kara Ákos és Simon Róbert Balázs egyaránt hangsúlyozták, hiába gyűlt össze fejenként a törvényileg előírt ötszáz ajánlás ötszöröse, kétezer ötszáz aláírás, semmiképpen nem állnak le, s folytatják a munkát.

 

Koloszár Tamás

Fotó: Marcali Gábor