Horváth Ferenc nyílt meccsre számít

Győr+
2014.03.02. 10:07

Horváth Ferenc a Győri ETO FC történetének 42. edzője, aki bajnoki mérkőzésen az első osztályban irányítja az együttest - először vasárnap délután.

A szakvezető több hiányzó miatt szűkebb kerettel készül, hiszen Koltai, Djordjevic és Takács még nem tart ott a rehabilitációs munkában, hogy bevethetőek legyenek, Kamber belázasodott és már a Liga Kupa meccset is kihagyta, míg Pátkai Máté az ötödik sárga lapját, Rafa Wolfe pedig az első pirosat kapta a Haladás ellen a tavalyi év utolsó meccsén, ami azt is jelenti, hogy a eltiltásukat most tudják letölteni. A csapatnak még szombaton lesz edzése, de miután az újságoknak már pénteken le kell adni egy tervezett kezdőcsapatot, a szokásoknak megfelelően erre is sor került.

 

A tervezett kedzőcsapat: Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Völgyi – Mevoungou, Kalmár, Rudolf, Strestík – Andric, Dudás

.

Horváth Ferenc: “Megnéztem a Ferencvárost, így amit pillanatnyilag tudni lehet róluk azt ismerem, de elsősorban a saját csapatom játékával kell foglalkoznunk azért, hogy minél eredményesebbek legyünk. Egy nyílt meccsre számítok – a mi részünkről mindenképp – de valószínű a Ferencváros sem fog visszaállni, hiszen ezt saját közönsége előtt nem szokta. Szeretnénk ebből mi kijönni jobban. Legyőztük a Debrecent hét közben, egy győzelem pedig mindig jó visszaigazolása annak, hogy az a munka, amit elvégeztünk, azzal lehet eredményt elérni. Éppen ezért lenne fontos, hogy a Fradit is legyőzzük.”

 

Forrás:eto.hu