Minőség díjas a győri szálloda

Győr+
2014.03.05. 11:08

Magyar Turizmus Minőség Díjat kapott az ETO PARK HOTEL**** Business amp; Stadium, Győr. A minősítés három évre szól.

A Minőségi Díjat az a magyar turisztikai szolgáltató nyerheti el, amely különleges és folyamatos erőfeszítéseket tesz szolgáltatásai minőségének javítása érdekében. A díj garancia arra, hogy az adott szálloda magas szintű minőségi szolgálgatást nyújt és megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek.

 

Az elismerő oklevelet Csepi Lajos Máté szállodaigazgató vette át a budapesti Utazás Kiállításon dr. Komoróczki Istvántól, a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkárától, illetve Denéné Tóth Mariannától, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójától és Horváth Gergelytől, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesétől.

 

Az igazgató lapunk kérdésére elmondta, számukra a díj megszerzése nem egy elérendő cél volt, hanem munkájuk igazolása.”Ugyanakkor nyilvánvaló számomra, hogy hálával tartozom sok embernek, akik az évek során különböző módon segítettek engem azzal, hogy új perspektívákat mutattak fel előttem, bátorítottak, hogy foglalkozzam bizonyos témákkal, és megajándékoztak a bizalmukkal. Örülök, hogy egy olyan csapatnak lehetek a tagja, akikkel ezeket a szép eredményeket el tudjuk érni. A díj sokat jelent számomra, hiszen mutatja a belefektetett munkát, és tovább motiválja előrehaladásunkat.” A szálloda vezetője azzal zárta: Továbbra is azon dolgozunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk vendégeink igényeit.”