Győr+
2014.03.12. 17:05

Szakmai képzések

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjában megvalósuló TÁMOP-1.1.2-11/1 projekt keretében 2014 tavaszán, Győrben és Sopronban induló szakmai képzésekre jelentkezhetnek regisztrált ügyfeleink.

A TÁMOP-1.1.2 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” projekt célja, hogy a célcsoportjába tartozó személyeket a támogatás nélküli munkaerőpiacra segítse, komplex, személyre szabott, a helyi munkaerőpiaci lehetőségekhez és igényekhez igazodó szolgáltatásokkal és támogatásokkal.

 

Felhívjuk azon inaktív személyek figyelmét — akik nem rendelkeznek munkaviszonnyal illetve hallgatói jogviszonnyal —, hogy képzési lehetőségeinkről érdeklődjenek a lakcím szerint illetékes kirendeltségen! Amennyiben valamelyik képzés felkeltette érdeklődését, kérje regisztrációba vételét az illetékes kirendeltségen. A képzésen való részvétel alapvető feltétele, hogy az álláskereső regisztrált ügyfelünk legyen.

 

Várhatóan az alábbi képzéseket indítjuk: motorfűrész-kezelő, élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó, raktáros + építő- és anyagmozgató gép kezelője, villanyszerelő, vállalkozási mérlegképes könyvelő, bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző, PLC programozó, Tehergépkocsi-vezető”C”+Tehergépkocsi-vezető alapképzési képesítő, német középfokú (alapfokú nyelvvizsgával rendelkezők részére), angol középfokú (alapfokú nyelvvizsgával rendelkezők részére), konyhai kisegítő, kézápoló és műkörömépítő, gépi forgácsoló, pincér, CNC gépkezelő.

 

További feltételekről, az induló tanfolyamokról ügyintézőink nyújtanak tájékoztatást.

 

A projekt megvalósításának forrását az ESZA és nemzeti társfinanszírozás biztosítja. (x)