Megnyílt az AXA Bank győri régióközpontja

Győr+
2014.03.18. 10:38

Három győri alapítvány két millió forintos támogatást kapott a banktól.

Simon Róbert Balázs Győr alpolgármestere és Kovács András, az AXA Bank működésért felelős igazgatója nyitotta meg a bank győri régióközpontját az Árkád bevásárlóközpontban. Az eseményen az AXA bank vezetősége összesen kétmillió forintos támogatásban részesítette hat győri alapítvány közül azt a hármat, melyekre a közelmúltban megtartott internetes szavazáson a legtöbb voks érkezett.

 

 

Az AXA Bank 1 millió forinttal támogatta a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Alapítványát. Az Emberek az Állatokért Alapítvány 600 ezer, a Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért Győr 400 ezer forintos támogatást kapott.

 

– Az AXA Bank – amely a világ egyik legnagyobb biztosítási csoportjához tartozó hitelintézet – 2004 óta áll a lakossági és vállalati ügyfelek rendelkezésére győri régióközpontjában. Ügyfeleinkkel kialakult magas szintű kapcsolatot szerettük volna még szorosabbra fűzni azzal, hogy egy, a számukra még könnyebben elérhető helyre költöztetjük át a régióközpontot – mondta el a megnyitóünnepségen Tóth Mónika, az AXA Bank győri régióközpontjának vezetője, majd hozzátette: ügyfeleik iránti elkötelezettségük mellett kiemelten fontosnak tartják, hogy a helyi közösségek mindennapjainak is aktív részesei legyenek.

 

– Úgy gondoltuk, hogy most azzal segíthetünk a legtöbbet Győr városának, ha hat, egytől- egyig kiemelten fontos társadalmi célokat támogató és a térségünkben komoly elismerésnek örvendő közhasznú szervezet közül három működését anyagilag támogatjuk. – mondta Tóth Mónika.

 

gyorplusz.hu

 

Fotó: O. Jakócs Péter