Tavasz a Rába Quelle élményfürdőben

Győr+
2014.03.19. 10:57

A tavasz beköszöntével előkerülnek a kerti szerszámok, listába szedjük a házkörüli munkákat. A téli pihenés után éreznünk kellene, ahogy feltöltődünk energiával, mégis erőt vesz rajtunk a tavaszi fáradtság.

A  Rába Quelle Gyógy-, Termál és Élményfürdőben továbbra is tart a nyugdíjasoknak szóló népszerű balneoterápiás akciója, mely kedvezményes áron vehető igénybe a fürdő gyógyászati részlegén. Az akció keretében több fajta TB által támogatott kezelést vehetnek igénybe vendégeink úgy, mint medence- vagy súlyfürdő, gyógymasszázs, iszappakolás és még sorolhatnánk. Az akcióban résztvevőknek 23.250 forint helyett, most csak 11.000 forint csökkentett önrészt kell megfizetniük, melyért cserébe 15 alkalommal 4 féle kezelést kapnak.

A részletekről érdeklődhet a gyógyászat recepcióján a 96/514-905-ös telefonszámon és jelentkezzen be fürdőorvosunkhoz Dr. Nemes Tibor András reumatológia és fizioterápiás szakorvoshoz.

A gyógyulni vágyók mellett, várják azokat a  vendégeiket, akik felfrissülni, regenerálódni, szórakozni vágynak. Mindennek érdekében a fürdőben számos szolgáltatás vehető igénybe a szaunázástól kezdve a különböző wellness szolgáltatásokig. Az ellazulásról különböző hőfokú gyógyvizes medencék, élményelemek és belső-külső csúszdák gondoskodnak.