Kukagyújtogatók

Győr+
2014.03.24. 11:55

Ma reggelre teljesen kiégett két szelektív hulladékgyűjtő konténer Győr-Sziget városrészben.

Két szelektív hulladékgyűjtő égett porig hétfőre virradóra Győrben. Lényegtelen, hogy hol, a jelenség maga érthetetlen, hisz nem ez az első eset. De vajon mi visz rá valakit, hogy ebbe dobja a még égő dekket? Nincs is hamutartó formája. A laza, hanyag mozdulatnak viszont jóval súlyosabb következményei is lehettek volna, mivel a tőle centikre álló fa villanyoszlop is lángra kapott és csak a szerencsén múlt, hogy nem terjedt tovább a bekötött vezetékeken a környező házakra …

Bár, tartok tőle, nem gondatlanság történt, de akkor miféle égetnivaló csirkefogónak okoz örömet méteres lángokkal izzó máglyaként látni két műanyag konténert?

Talán egy, a feltűnési viszketegségével mit kezdeni nem tudó degenerált alak? Esetleg a hozzá hasonló szellemi szinten sínylődő haveroknál jó pontért felvágó cimbi? Netán, emberünket az élet minden területén – talán nem ok nélkül – üldöző sikertelenség áldozatai lettek a kukák? Vagy egy lángolónak indult, ám csalódással végződött szerelem nyomán gyújtott tűz égette szénné a konténereket?

Tulajdonképpen mindegy is, mert bárki is vagy és bármiért is tetted, felgyújtani egy szemetest komám, hát belevaló gyerek vagy!

 

Kép é szöveg: Molnár G. Tamás