Győr+
2014.03.25. 14:54

Újabb jegyek a négyes döntőre

Öt nap alatt elkelt az eddig elérhető 2500 jegy a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjére. Április elején újabb jegyértékesítési hullám indul.

A budapesti EHF Női Final4 versenyig már kevesebb, mint 40 nap van hátra, így a szurkolók izgatottsága egész Európában emelkedik. A jegyértékesítés első szakaszában megnyitott 2500 jegy, amely a Papp László Sportaréna egynegyedét jelenti, mindössze öt nap alatt elkelt. A szervezők tájékoztatása szerint a második jegyértékesítési hullám április elején indul. A jegyek a rendezvény weboldalán, a www.ehfFINAL4.com oldalon érhetők majd el várhatóan minden árkategóriában: 9.900 forinttól 34.990 forintig. Természetesen a résztvevő csapatok szurkolótáborai is hozzájutnak jegykontingenshez, amely csapatonként 310 helyet jelent.

A rendkívül izgalmas középdöntőkből a címvédő Győri Audi ETO KC, a 2012-es BL-győztes Buducnost, a macedón ZRK Vardar SCBT és a dán FC Midtyilland kerültek be az első EHF Női Négyes Döntőbe. A május 3-i elődöntők során a Vardar a Buducnosttal, a Győr pedig a Midtyillanddal játszik a döntőbe jutásért. Ezt követi vasárnap a döntő és a bronzmérkőzés. A meccsek pontos kezdési időpontja a későbbiekben kerül nyilvánosságra.