Győr+
2014.04.01. 13:04

Az Aramis lett a Rába ETO ellenfele

A Rába ETO a Colorspectrum Aramis együttesével találkozik a futsalbajnokság eldőöntőjében. Az első mérkőzést Győrött rendezik hétfőn 18.15 órakor.

A futsalbajnokság sajátos lebonyolítási rendszerének köszönhetően egy teljes hónapig nem lépett pályára a Rába ETO az NB I-ben. A zöld-fehérek alapszakasz-győztesként csak az elődöntőben kapcsolódnak be a rájátszásba, a címvédő pedig egészen eddig várt az ellenfelére. Végül eldőlt, hogy a győriek a Colorspectrum Aramis együttesével csapnak össze, a budaörsiek a Dunakeszi Kinizsit búcsúztatták három mérkőzésen.

A bajnoki elődöntő két győztes mérkőzésig tart, a Rába ETO pedig bízik benne, hogy nem lesz szükség harmadik mérkőzésre, és már két találkozót követően a javukra dől el a párharc. Az első összecsapást hétfőn 18.15 órakor játsszák a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, a visszavágót pedig egy héttel később, április 14-én 18.30 órakor rendezik Budaörsön. A másik ágon a Berettyóújfalu és a Veszprém csatázik a döntőbe jutásért.

A zöld-fehérek két edzőmérkőzéssel igyekeztek formába lendülni az elődöntőre. David Madrid együttese külföldi csapatok ellen játszott nagy iramú találkozókat, amelyek jól szolgálták a felkészülést. A szlovák Slov-Matic Bratislava ellen 3–2-re, míg az osztrák Stella Rosa ellen 7–3-ra nyertek a több saját nevelésű fiatalt is bevető győriek.

L. G.