Győr+
2014.04.07. 09:09

Döntetlen a rangadón

A listavezető Debrecen hazai környezetben izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Győri ETO FC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati rangadóján.

A hajdúsági gárda ezzel tovább őrzi szeptember 22. óta tartó bajnoki veretlenségét, ráadásul 2004 augusztusa óta nem kapott ki saját közönsége előtt az ETO-tól.

Magyar pályán ritkán látható élvezetes és eseménydús első félidőt produkáltak a csapatok, a hazaiak már a második percben megszerezhették volna a vezetést, de Volas elpuskázta a ziccert. Az ETO nem sokkal később Pátkai révén vezetést szerzett, a Debrecen azonban a 109. NB I-es mérkőzésén mindössze a második gólját szerző Lázár fejesével egyenlített. A vendégek a félidő közepén Strestík góljával ismét előnybe kerültek, ugyanakkor a 38. percben a második sárga lapját begyűjtő Pátkai kiállítása miatt tíz főre fogyatkoztak.

A fordulást követően óriási fölénybe került a hazai alakulat, és Mihelic pályafutása első élvonalbeli góljával megérdemelten egyenlített. A folytatásban is a debreceniek akarata érvényesült, a győriek kontrákra próbáltak építeni, de az eredmény már nem változott.

(MTI)