Lépj a gázra! – itt szabad

Győr+
2014.04.16. 16:52

A tavasz beköszöntével mindenki bátrabban lép a gázpedálra, a természet ébredésével együtt a sofőrök is merészebben autóznak a város utcáin. Április 19-én szombaton a győri ETO park parkolójában mindezt bárki megteheti, úgy hogy a legjobbak még jutalomban is részesülnek.

Az Alexovics kupáért folyik majd a küzdelem az ügyességi pályán, lehet bátran kanyarodni és gáz valamint a fékpedálok aktív használata sem tilos – sőt inkább kötelező.

A szlalom versenyen bárki elindulhat, külön kategóriában lesznek értékelve a versenyautók és külön kategóriában az utcai gépek. A fiatal pilóták is kormány mögé ülhetnek – persze csak szülői beleegyezéssel – de a hölgyek is megmutathatják, hogyan bírnak a lóerőkkel.

 

 

 

Itt a kiváló lehetőség, hogy mindenki megismerje saját autójának határait, és próbára tegye önmaga tudását. A rendezvény bevételét jótékony célra fordítja az egyesület, nézőknek nem kell belépő díjat fizetni.

Április 19-én szombaton, reggel 7 órakor kezdődik a technikai átvétel, majd a versenyzők gyalogosan bejárják a pályát. 9 óra 15 perckor indul a nagy közdelem, előre láthatólag délután 5 óráig, amikor is az eredmény hirdetéssel zárul a nap programja.

Minden száguldani vágyót és a sebesség mámorát kedvelőt várunk az Alexovics kupán!(x)