Győr+
2014.05.28. 15:24

Deákos Közgazd(ÁSZOK)

A Győri Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola diákjai kiváló eredményeket értek el a közgazdaságtan különböző területein.

Tehetségüket nemzetközi, országos és megyei megmérettetéseken bizonyították be, ezzel is igazolva, hogy az iskola megérdemelten kapta meg a Kiválóan Akkreditált Tehetségpont címet.

 

 

A képen a Nagyváradon megrendezett nemzetközi tanirodai verseny 2. helyezettjei (Balogh Patrícia, Horváth Katalin, Lajtmann Gábor, Pop Amanda), a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyén közgazdasági alapismeretekből 2. helyezést elért tanulója, Ódor Martina és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen – pénzügyi-számviteli ügyintéző területen Kustor Eszter látható, aki szintén 2. helyezett lett.

A Pénzsztár verseny megyei fordulóján 2. helyen végzett az iskola csapata (Varga Tímea Anna, Rigó Szabina Eszter, Kustor Eszter, Kovács Katalin), az Európai parlamenti szimulációs vetélkedőn pedig az 1. és a 2. helyezést is deákosok szerezték meg (1. hely: Kovács Andrea és Máté Eszter, 2. hely: Szarvas Luca és Kocsis Dóra). A legjobb szónoknak járó elismerést szintén deákos diák kapta, Kelemen Balázs.